SCNC i COVID-19

3d render impression of floating coronavirus cells. Coronaviruses cause respiratory tract infections in humans and are connected with common colds, pneumonia and severe acute respiratory syndrome (SARS).

Malauradament estem vivint una situació totalment excepcional i volem compartir amb vosaltres diferent guies que hem recopilat i una carta de suport des de la Junta. Les adjuntarem també a la pàgina web de la Societat: www.scnc.cat perquè tingueu accés si ho necessiteu. Us volem donar molts ànims a tots, ens en sortirem segur!

TRANSMISIÓN DE COVID NEUROCIRUGÍA v1.0

Intervenciones no electivas en el campo neuroqu irúrgico Página 1 de 3 traducción adaptada

Carta a socios de la SCNCR (1)

Adaptada de la Guía BNVG Vascular

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà